This large scale (8m x 4m) internal piece of art was commissioned by Facebook to mark the opening of their European head quarters at Grand Canal Dock, Dublin.  
       
     
 An interactive piece in its conception, the visual content was dictated by the orientation of the wall itself. The artwork serves to connect Facebook staff to their surrounding environment by drawing on visual elements within the immediate internal space, as well as external points of reference/landmarks visible from the office.
       
     
IMG_0271_lr.jpg
       
     
IMG_0316_lr.jpg
       
     
IMG_0252_lr.jpg
       
     
IMG_0187_lr.jpg
       
     
IMG_0191_lr.jpg
       
     
 This large scale (8m x 4m) internal piece of art was commissioned by Facebook to mark the opening of their European head quarters at Grand Canal Dock, Dublin.  
       
     

This large scale (8m x 4m) internal piece of art was commissioned by Facebook to mark the opening of their European head quarters at Grand Canal Dock, Dublin.
 

 An interactive piece in its conception, the visual content was dictated by the orientation of the wall itself. The artwork serves to connect Facebook staff to their surrounding environment by drawing on visual elements within the immediate internal space, as well as external points of reference/landmarks visible from the office.
       
     

An interactive piece in its conception, the visual content was dictated by the orientation of the wall itself. The artwork serves to connect Facebook staff to their surrounding environment by drawing on visual elements within the immediate internal space, as well as external points of reference/landmarks visible from the office.

IMG_0271_lr.jpg
       
     
IMG_0316_lr.jpg
       
     
IMG_0252_lr.jpg
       
     
IMG_0187_lr.jpg
       
     
IMG_0191_lr.jpg